دمای مناسب یخچال برای انواع محصولات به شرح زیر می باشد :
- 18c- تا 22c- : مناسب برای مرغ ٬گوشت ٬ ماهی و میگو
- 18c- تا 20c- : مناسب برای بستنی ٬ کره ٬ پنیر پیتزا ٬ کنستانتره میوه و ذرت منجمد
- 0c تا 3c : مناسب برای خرما
- 1c تا 3c : مناسب برای سبزیجات ٬ شوید ٬ جعفری و انگور
- 2c تا 3c : مناسب برای آلبالو
- 3c تا 5c : مناسب برای شکلات ٬ لبنیات روز (شیر ٬ دوغ ٬ ماست ٬ پنیر ) ٬ خیار ٬ روده و آلایشهای دامی
- 3c تا 6c : مناسب برای خربزه و هندوانه
- 4c تا 7c : مناسب برای کاهو و کلم